Proefbehandeling

Ontdek de kracht en energie in jezelf

Leef jij het leven waarin jij tot je recht komt? Of heb je delen van jezelf weggestopt, uit het oog verloren? Heb je het gevoel dat je met je rug tegen de muur staat, niets te kiezen hebt?

Ik help vrouwen om de touwtjes van hun leven in eigen handen te nemen. Jezelf te zijn, voluit.

In een gratis behandeling van een uur ervaar je wat er voor je kan veranderen als je de wijsheid van je fysieke én energetische lichaam inzet. Hoe jij je balans en kracht kunt voelen.

Voor wie is de proefbehandeling?

Je vraagt je af of mijn coaching wat voor jou is en je wilt eerst een keer met mij en mijn manier van werken kennis maken.

Energie is niet aan tijd en ruimte gebonden, daarom kan de proefbehandeling ook online. Inmiddels heb ik hier positieve ervaringen mee. Wel heb je een eigen ruimte, een comfortabele stoel of bed en een internet verbinding nodig, zodat we ongestoord met elkaar kunnen werken.

Proefbehandeling zee

Vraag een gratis proefbehandeling aan.

Praktijk eb en vLoet ligt op koers geeft iedere eerste week van de maand drie gratis proefbehandelingen weg. Online of in de praktijk.

Wil jij hiervoor in aanmerking komen en ben je nieuwsgierig wat zo’n sessie voor je kan doen? Vul dan onderstaand contactformulier in.
De rest van de maand kun je uiteraard ook een proefbehandeling aanvragen. Je betaalt dan 35 euro hiervoor. Kies je aansluitend voor een traject, dan is deze proefbehandeling ook gratis.

Vul onderstaand formulier in en ik neem telefonisch
contact met je op om een afspraak in te plannen.    Interesse in een gratis meditatie?