Reviews

Praktijk eb en vLoet
5.0
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
Anastasios Wink
Anastasios Wink
14:05 24 Mar 24
Op aanraden van ben ik de samenwerking met Loet aangegaan. De samenwerking was heel fijn en bijzonder! Het voelde vertrouwd en ik keek naar iedere sessie uit. Het heeft mij doen inzien dat het verwerken van, te maken heeft met balans, mijn innerlijke ik en mijn kleine ik ipv het hoofd. Het heeft deuren doen openen en mijn eigen tuintje doen creëeren. Het heeft mij handvatten en verschillende inzichten gebracht waardoor ik stap voor stap weer dichterbij mezelf kom.Los van het feit dat ik in de toekomst weer zal aankloppen, zal ik de samenwerking met Loet ook zeker aanraden.Dankjewel Loet voor deze mooie reis!!!
Zanna Maessen
Zanna Maessen
09:21 19 Feb 24
Loet is een warme lieve vrouw waar je meteen thuis bij voelt.Ontzettend goed geholpen.Heel blij dat ik haar ontmoet heb mijn leven is nu opgelucht en ontspannen.Super bedankt hier voor.Veel liefs Zanna
Rowan Duin
Rowan Duin
15:14 21 Jul 23
Ik heb de innerlijke reis als heel bijzonder en bekrachtigend ervaren. Er zijn zoveel aspecten van mezelf naar voren gekomen die ik niet kende en ik heb verklaringen gevonden voor delen die ik wel kende, maar waarvan ik niet wist waar ze vandaan kwamen. De methode die Loet gebruikt is heel zacht, waardoor het elke keer veilig voelde om mijn innerlijke wereld te verkennen. Ik voelde me gezien, gehoord en erkend in mijn gevoelens en dat alleen al was helend.De familieopstellingen die we tussendoor deden, waren ook enorm waardevol en leerden me dingen over hoe ik me verhoud tot mijn familie, wat me heeft geholpen onafhankelijker te worden en meer mijn eigen pad te bewandelen.Waar ik was toen ik begon en waar ik nu ben, is zo anders! Die krachtige vrouw die ik in mezelf zocht, heb ik dankzij deze reis bij Loet gevonden.Dank je, Loet, voor je zachtheid, openheid, vriendelijkheid en waardevolle adviezen! Ik heb het heel fijn gehad bij jou.
Bernadet Hengeveld
Bernadet Hengeveld
11:58 25 May 23
De vier sessies 'familieopstellingen op tafel' hebben mij veel gebracht. Het maakte dat de druk over bepaalde familiezaken verdween. Dingen werden op de juiste plek en bij de juiste persoon neergelegd. Vooral het hardop mogen en kunnen zeggen wat je altijd al wilde zeggen gaf veel opluchting, het geeft enorme innerlijke ruimte.Loets begeleiding is heel liefdevol en invoelend zodat je ook durft te zeggen wat je voelt en denkt.De eeuwige innerlijke strijd en het constant 'aan' moeten staan is nu vervangen door rust en stilte. Het lichtje in mijn lijf, dat een tijd weg was, is weer aan.Na afloop heb ik een kleine tattoo laten zetten, wat staat voor onvoorwaardelijke liefde (o.a. voor mezelf) en innerlijke kracht, omdat ik die liefde en kracht eindelijk voelde.Bernadet
Josee Van Hage
Josee Van Hage
08:57 23 May 23
De innerlijke reis die ik maakte met Loet opende luikjes die lange tijd gesloten waren. Dat heeft mij licht, lucht en rust gebracht. Daar ben ik Loet dankbaar voor!
Monique Janssen
Monique Janssen
17:56 05 Apr 23
Bij Loet op de tafel is het elke sessie een feestje. Er gebeurt van alles van binnen waar je de weken erna mee aan het werk kan. Je voelt je gehoord, gezien en vooral geliefd.
Quinty Streefkerk
Quinty Streefkerk
20:15 26 Dec 22
Enorm dankbaar dat ik deze reis met Loet heb mogen maken. Het was een ontzettend fijne en leerzame ervaring ! Ik heb enorm veel inzichten en handvaten gekregen de balans in mezelf terug te vinden.Dankbaar nogmaals voor deze mooie reis ze is een pracht mens !
Gerard Koenen
Gerard Koenen
13:00 25 Oct 22
Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de poorten die geopend zijn met de hulp van Loet. Een traject van heling, die kon ontstaan omdat Loet een open en veilige omgeving aanbied. Samen op reis, zonder schroom, zonder angst, zonder goed of fout. Alles mag er zijn zonder veroordeling. Het is een stuk makkelijker is mijn ervaring, om aan zelfonderzoek te doen met een wijze vrouw aan je zijde. Ze helpt je daarbij de rotsblokken die op je pad gekomen zijn op te ruimen. Het oude pad met alle obstakels, wordt zo steeds beter begaanbaar, en uiteindelijk zelfs ontzettend mooi.Heb je al ,zoals ik ,vanalles geprobeerd? Heb je het al zelf proberen op te lossen met boeken, cursussen en zo meer? Bracht de psycholoog je ook niet de inzichten waarmee je verder kon, en bleven de antwoorden oppervlakkig ?Dan kan ik je enkel adviseren, jezelf deze investering te gunnen. Het is namelijk een daad van liefde aan jezelf ❤️
José Rosier-Aarts
José Rosier-Aarts
15:16 05 Oct 22
Ik kwam als een angstige muis binnen en ben als zelfstandige vrouw weggegaan.?heel veel dank
Tanja Nieuwstraten-van Duijn
Tanja Nieuwstraten-van Duijn
17:03 20 Mar 22
Dankzei de empathische professionele aanpak van Loet vele inzichten rijker geworden.Weet nu zeker dat ik mijn buik hart en brein-denken moet blijven verbinden om mezelf niet kwijt te raken.De reis in mijn innerlijk heeft mij handvatten gegeven om te onderzoeken en te zien waar (oude)pijnpunten zijn en wat voor uitwerkingen ze hebben in het hier en nu.Nogmaals hartelijk bedankt Loet,ik zal deze ervaring niet snel vergeten en zeker toe blijven passen.Alle liefs,Tanja Nieuwstraten
Eva Hopman
Eva Hopman
14:06 01 Nov 21
Bij Loet voelde ik me heel vertrouwd. Ze straalt veel rust en vertrouwen uit. Het voelt fijn om te ontspannen. Ze helpt je rustig op weg.
Nancy Leijen
Nancy Leijen
14:40 26 Oct 21
Ik kan iedereen een traject bij Loet aanraden. Met liefdevolle, oprechte aandacht en expertise helpt ze je om (weer) in je kracht te staan.
AURELIA WELMOED
AURELIA WELMOED
18:33 15 Jul 21
loet is heel lief, geduldig, behulpzaam, en betrokken, every step on your way. heel persoonlijk traject, wat ik ook nodig had. het gaf een stukje veiligheid. ze was mijn allereerste coach, en ze heeft me geholpen bij de eerste stappen zetten naar wat gevoel betekent voor mij. ik heb een stukje wilskracht ook kunnen loslaten, en zij heeft me zeker geholpen om uit een rollercoaster te komen waar ik in zat.... wow.... heel wat werk verricht samen met haar. dankje liefste loet!
Janine van Empel
Janine van Empel
10:52 21 Jun 21
Loet heb ik ervaren als krachtig en warm. Als coach werkt zij vanuit doorvoelde kennis, dat gaf mij vertrouwen. Loet luistert zonder oordeel en liet mij de kern voelen van oude blokkades. Dat bracht mij, dat ik los kon laten en met een verlicht gevoel verder kan op mijn pad!
Saskia van der Elst
Saskia van der Elst
14:19 14 Apr 21
Loet neemt je op een rustige krachtige manier bij de hand om samen onderliggend leed aan te pakken. Als je voelt dat je blijft hangen in patronen die je niet meer dienen is een traject bij Loet een enorme aanrader.
Alexandra van Egmond
Alexandra van Egmond
08:46 24 Jan 21
Loet heeft mij geholpen weer te voelen hoe het is om te luisteren naar mijn hart. Waar word je gelukkig van, wanneer gaat het stromen in je lichaam en daardoor ook in je leven. Loet heeft een warme persoonlijkheid en luistert echt naar je. Wat zo fijn is is dat we dit traject online konden doen. Loet voelde heel dichtbij en aanwezig. Online coaching werkt echt, ik heb het ervaren!
School of Authentic Being
School of Authentic Being
05:16 20 Nov 20
Loet is een vrouw die goed luistert, alles in zich opneemt en datgene zorgvuldig toets aan haar eigen waarheid. Ze is vooruitstrevend, doet het werk dat nodig is én respecteert haar eigen grenzen. Ze neemt je veilig mee op reis binnen je eigen lichaam en laat je voelen hoe je eerst het beste voor jezelf zorgt en daarna voor een ander.Ze geeft je het vertrouwen dat jij mag zijn wie je bent.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader