Reviews

Praktijk eb en vLoet
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
Tanja Nieuwstraten-van Duijn
Tanja Nieuwstraten-van Duijn
17:03 20 Mar 22
Dankzei de empathische professionele aanpak van Loet vele inzichten rijker geworden.Weet nu zeker dat ik mijn buik hart en brein-denken moet blijven verbinden om mezelf niet kwijt te raken.De reis in mijn innerlijk heeft mij handvatten gegeven om te onderzoeken en te zien waar (oude)pijnpunten zijn en wat voor uitwerkingen ze hebben in het hier en nu.Nogmaals hartelijk bedankt Loet,ik zal deze ervaring niet snel vergeten en zeker toe blijven passen.Alle liefs,Tanja Nieuwstraten
Eva Hopman
Eva Hopman
14:06 01 Nov 21
Bij Loet voelde ik me heel vertrouwd. Ze straalt veel rust en vertrouwen uit. Het voelt fijn om te ontspannen. Ze helpt je rustig op weg.
Nancy Leijen
Nancy Leijen
14:40 26 Oct 21
Ik kan iedereen een traject bij Loet aanraden. Met liefdevolle, oprechte aandacht en expertise helpt ze je om (weer) in je kracht te staan.
AURELIA WELMOED
AURELIA WELMOED
18:33 15 Jul 21
loet is heel lief, geduldig, behulpzaam, en betrokken, every step on your way. heel persoonlijk traject, wat ik ook nodig had. het gaf een stukje veiligheid. ze was mijn allereerste coach, en ze heeft me geholpen bij de eerste stappen zetten naar wat gevoel betekent voor mij. ik heb een stukje wilskracht ook kunnen loslaten, en zij heeft me zeker geholpen om uit een rollercoaster te komen waar ik in zat.... wow.... heel wat werk verricht samen met haar. dankje liefste loet!
Janine van Empel
Janine van Empel
10:52 21 Jun 21
Loet heb ik ervaren als krachtig en warm. Als coach werkt zij vanuit doorvoelde kennis, dat gaf mij vertrouwen. Loet luistert zonder oordeel en liet mij de kern voelen van oude blokkades. Dat bracht mij, dat ik los kon laten en met een verlicht gevoel verder kan op mijn pad!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader